تاریخچه
1916 میلادی
رتبه بین المللی
296
تعداد دانشجو
6000
تنوع بالای رشته ها و زبان ها
کیفیت بالای اموزش و پژوهش
رویکرد بین المللی و تاثیرگذار
www.soas.ac.uk
دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن یا SOAS یکی از معتبرترین و برترین مراکز آموزشی و پژوهشی در زمینه مطالعات مربوط به آسیا، آفریقا و خاورمیانه است. این دانشکده در سال 1916 تاسیس شده و همواره جزو برترین دانشگاه های جهان در این حوزه بوده است.
دانشکده SOAS در مرکز شهر لندن واقع شده و دارای امکانات و تجهیزات بسیار عالی برای تحصیل و پژوهش است. کتابخانه این دانشکده یکی از بزرگترین و مجهزترین کتابخانه ها در زمینه مطالعات شرقی و آفریقایی در دنیا به شمار می رود.
چرا دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن را باید برای تحصیل انتخاب کنیم؟
تنوع رشتهها و زبانها
این دانشکده بیش از ۳۰۰ رشته در مقطع کارشناسی و ۱۰۰ رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارائه میدهد که در زمینههای مختلف مربوط به آسیا و آفریقا تخصص دارند. این دانشکده همچنین بیش از ۴۰ زبان زنده و مرده را آموزش میدهد که برخی از آنها منحصر به فرد هستند. این تنوع رشتهها و زبانها به دانشجویان این دانشکده امکان میدهد که از یک دیدگاه چندجانبه و چندفرهنگی به موضوعات مربوط به آسیا و آفریقا نگاه کنند و مهارتهای لازم برای فعالیت در این مناطق را کسب کنند.
بیشتر بدانید: دانشگاههای انگلستان
کیفیت آموزش و پژوهش
این دانشکده یکی از مراکز معتبر و مشهور جهان در زمینههای مختلف مربوط به آسیا و آفریقا است و در رتبهبندیهای دانشگاهی در بریتانیا و جهان جایگاه بالایی دارد. این دانشکده دارای استادان و پژوهشگران برجسته و متخصص در حوزههای مختلف مطالعات شرقی و آفریقایی است که در آموزش و راهنمایی دانشجویان نقش مهمی دارند. این دانشکده همچنین دارای یک کتابخانه بزرگ و مجهز با مجموعهای از کتابها، نشریات، نسخههای خطی و منابع دیجیتالی در زمینه مطالعات شرقی و آفریقایی است که به دانشجویان و پژوهشگران این دانشکده کمک میکند.
بینالمللی بودن و تاثیر گذاری
این دانشکده دارای یک جامعه دانشگاهی بینالمللی است که بیش از ۵۰ درصد دانشجویان آن از کشورهای دیگر آمدهاند. این دانشکده همکاریهای گستردهای با دانشگاهها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی دارد و در برگزاری کنفرانسها، سمینارها، نمایشگاهها و رویدادهای فرهنگی و هنری در زمینه مطالعات شرقی و آفریقایی فعال است. این دانشکده همچنین با شعار «دانش قدرت است» سعی در ارتقای آگاهی و فهم عمیق از فرهنگها، زبانها، تاریخها، سیاستها و اقتصادهای مناطق آسیا و آفریقا دارد و به ایجاد ارتباطات و همکاریهای مثبت و مفید بین این مناطق و جهان کمک میکند.
دانشکده SOAS رشته های متنوعی را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می دهد که شامل موارد زیر است:
-زبان و فرهنگ های آسیایی و آفریقایی مانند چینی، ژاپنی، کره ای، عربی، سواحلی و…
-مطالعات منطقه ای درباره کشورهای آسیایی، آفریقایی و خاورمیانه
-روابط بین الملل، سیاست، اقتصاد، حقوق و… در رابطه با کشورهای هدف
-مطالعات فرهنگی، ادبیات، هنر، موسیقی، فلسفه و… مرتبط با شرق و آفریقا
-مذهب، اسلام شناسی، مسیحیت شناسی و…
-باستان شناسی، تاریخ و میراث فرهنگی کشورها
دانشجویان ایرانی برای تحصیل در SOAS می توانند رشته های مرتبط با زبان، فرهنگ و تمدن ایران و خاورمیانه را انتخاب کنند. همچنین رشته هایی مانند روابط بین الملل، مطالعات سیاسی، اقتصاد، مدیریت و… با تمرکز بر منطقه خاورمیانه و آسیا گزینه های خوبی برای دانشجویان ایرانی هستند.
چگونگی پذیرش دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن یا SOAS
فرآیند پذیرش در SOAS شامل ارائه مدارک زبان انگلیسی، نمرات دانشگاهی، انگیزه نامه ، رزومه و مصاحبه است. دانشجویان ایرانی باید حداقل نمره 6.5 آیلتس یا معادل آن در آزمون های دیگر زبان انگلیسی را ارائه دهند. هزینه تحصیل در SOAS بسته به رشته متغیر است و در حدود 15 الی 25 هزار پوند در سال خواهد بود.
در مجموع SOAS یکی از بهترین دانشگاه ها برای دانشجویان ایرانی علاقمند به مطالعات شرقی و خاورمیانه است و تحصیل در آن می تواند آینده شغلی بسیار روشنی را برای فارغ التحصیلان رقم بزند.
بیشتر بخوانید: دانشگاه ردینگ انگلستان
چند نکته مهم دیگر در رابطه با دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن
– SOAS دارای بیش از 400 استاد و محقق برجسته در زمینه های مختلف مربوط به شرق و آفریقا است. این اساتید برگرفته از بیش از 70 کشور جهان هستند و دانش عمیق و گسترده ای در اختیار دارند.
– این دانشکده پذیرای حدود 6000 دانشجو از بیش از 130 کشور جهان است که فضای بسیار متنوع و ملیتی بین المللی را ایجاد کرده اند.
– SOAS دارای انجمن ها و گروه های دانشجویی متعددی برای فرهنگ ها و کشورهای مختلف از جمله انجمن دانشجویان ایرانی است که به دانشجویان کمک می کند تا احساس خانه کنند.
– فارغ التحصیلان SOAS موقعیت شغلی بسیار خوبی در سازمان های بین المللی، دولت، دانشگاه ها، رسانه ها و بخش خصوصی دارند و می توانند در سطح جهانی مشاغل جذابی پیدا کنند.
– SOAS عضو کنسرسیوم دانشگاه های لندن است و دانشجویان می توانند از امکانات و خدمات این کنسرسیوم نیز استفاده کنند.
– این دانشکده رتبه بسیار بالایی در رتبه بندی دانشگاه های جهان دارد و یکی از 100 دانشگاه برتر جهان محسوب می شود.
– SOAS دورههای زبانشناسی کاربردی را در زبانهای مختلف آسیایی و آفریقایی ارائه میدهد که برای دانشجویانی که میخواهند مهارتهای عملی خود را در این زبانها افزایش دهند، بسیار مفید است.
– کتابخانه SOAS دارای منابع ارزشمند و نادری به زبانهای مختلف شرقی و آفریقایی است که دسترسی به آنها در جای دیگری میسر نیست.
– SOAS میزبان انواع همایشها، سمینارها و کنفرانسهای علمی مرتبط با حوزههای مطالعاتی خود است که فرصتهای علمی و شبکهسازی فراوانی را برای دانشجویان فراهم میکند.
– دانشکده همکاریهای گستردهای با مراکز علمی و دانشگاهی منطقه دارد و برنامههای مبادله دانشجویی را نیز ارائه میدهد.
– SOAS دارای انجمنهای دانشجویی فراوانی است که فرصتهای فوقبرنامه بسیار زیادی را برای تعامل با سایر دانشجویان فراهم میکند.
– مشاوره تحصیلی و حمایتهای مالی خوبی در این دانشکده برای جذب دانشجویان بینالمللی وجود دارد.
– SOAS دورههای آموزش زبان فشرده و تابستانی به زبانهای مختلف از جمله فارسی، عربی، چینی و ژاپنی ارائه میدهد که میتواند برای ارتقای مهارتهای زبانی مفید باشد.
– این دانشکده برنامههای کارآموزی در موسسات و سازمانهای معتبر بینالمللی را برای دانشجویان خود فراهم میکند تا تجربه کاری کسب کنند.
– SOAS دارای اساتید برجستهای در حوزههای مختلف از جمله مطالعات خاورمیانه، آسیای میانه، حقوق بشر و مسائل زنان است.
– دانشجویان SOAS دسترسی به بورسیههای تحصیلی و کمک هزینههای متعددی دارند که فشار مالی تحصیل را کاهش میدهد.
– فضای کمپ دانشگاه بسیار فرهنگی و متنوع است و دانشجویان از فرصتهای زیادی برای تعامل با افرادی از فرهنگها و کشورهای مختلف برخوردارند.
– SOAS برنامههای مشاوره و حمایت روانشناختی خوبی برای دانشجویان بینالمللی دارد تا فرایند تطابق آنها را تسهیل کند.